26/02/2008

Chonburi

Sawadee!

Baan Sabaijai betyr "hjemmet for det lykkelige hjerte" på thai. Dette er stedet med den hjemlige atmosfære, lite og intimt, men samtidig eksotisk og spennende, og ikke minst helsebringende.

Vi er lokalisert i Thailand, ikke langt unna hovedstaden Bangkok. Klikk deg gjennom sidene og les mer om våre tilbud. Skulle det være noe du lurer på eller ønsker mer informasjon om er du velkommen til å ta kontakt. Eller hva med et besøk for virkelig å se hvordan vi har det?

Velkommen skal du være!


baan sabaijai

Om Stedet

Om Stedet

"Baan Sabaijai" betyr "Hjemmet for det lykkelige hjertet". Dette er stedet med den hjemlige atmosfære, lite og intimt, men samtidig eksotisk og spennende, og ikke minst helsebringende!

Vår terapeut behandler med en helt ny form for smertefri akupunktur hvor det IKKE benyttes nåler, men ionisert (magnetisert) luft. Våres terapeaut har mottatt undervisning av skandinaviske terapeuter med over 25 års erfaring med alternative behandlingsmetoder i Asia.

Tre av ni rom er tilrettalgt for rullestolbrukere i henhold til Norges Handikapsforbunds standard.

Vi lager all mat i vår egen restaurant. Individuellt tilrettelagt etter smak og ønske.

Dette er stedet for rehabiliterings-opphold, varierende fra tre uker til tre måneder - eller lengre!

Vi arrangerer utflukter og turer i nær-miljøet, rundt i Thailand og i nabo-landene. (Kambodsja, Malaysia, Laos, Hong Kong, Singapore, Indonesia ligger alle kun en kort reise avgårde). Hva sies om å svømme med delfiner, ri i jungelen på elefanter, gå på "trekking" til fjell-stammene ved grensen til Burma.

Alt dette - og mer til! - kan oppleves under et opphold ved Baan Sabaijai -uansett funksjonshemning!

Baan Norway

Baan Norway er det nyeste og eneste prosjektet i Thailand beregnet for handikappede.Dette leilighets kompleks er tilpasset for rullestol.Dette stedet er unik på mange områder, da det også er det første og mulig eneste Norske prosjekt i Thailand som kan tilby sine kjøpere finansiering.

Av fasiliteter kan det nevnes at hver leilighet har høy Europeisk standard samt at bygget inneholder liten butikk med en del kjente Norske varer, rett over veien ligger Baan Sabaijai, der er det muligheter for å få det som ønskes av behandling, som bassengtrening, fysioterapi osv. Det er også ved Baan Norway heldøgns bemanning.

Se Baan Norway`s egne sider som snart vil være på nett for mere informasjon om dette stedet, de første leilighetene er allerede solgt, så vær rask ved interesse.


Hotel name :
Address : Bang Lamung Chonburi 20260
Tel :
Fax :
E-mail :
Website : http://www.baan-sabaijai.com
Number of rooms : Number of Room- N/A , House- N/A
Rate : N/A - N/A Baht



25/02/2008

white beach resort




Photo Gallery in Rooms
1






1 2 next»

Whitebeach Resort
Bangkok Bank Branch Phechaburi
Account ID 278-0-88194-8
email:info@whitebeachresort.com
Link Exchange
97 moo 3 Chaosamran Beach Laempakbia Baanlaem Petchaburi 76100
Tel:032-478-192,032-441-401
Fax:032-478-192
Email:info@whitebeachresort.com

Location
"White Beach Resort" Located at Had Chao Samran Beach, only one and a half hours drive down south from Bangkok.
Clear,clean,cool air of Had Chao Samran Beach which it's tranquil atmosphere has made this resort the perfect relax holiday.
Accommodation
"White Beach Resort" offers 14 unique villas, fully air - conditioned, cable TV, set in a private enclave fronting the beach and tropical gardens among pool. All villas have private balconies and patios where you can relax with refreshing breezes.
Visit here you will certainly find a pleasure holiday.